Kerro
museolle

Minun Pitsiviikkoni

Rauman museo 20.10.2019 - 31.12.2020 10

Rauman Pitsiviikkoa vietettiin jo 50. kerran vuonna 2020. Juhlavuoden kunniaksi Rauman kulttuuri- ja museopalvelut haluaa muistella menneitä vuosia ja kutsua festivaalikävijät ja Pitsiviikon tekijät mukaan muistelemaan tapahtumaa. Olit sitten satunnainen kävijä, aktiivinen pitsitoimija tai jotain siltä väliltä, kerrothan meille pitsiviikkomuistosi!

Oletko kenties ollut mukana järjestämässä tapahtumaa? Miten Pitsiviikko on muuttunut vuosien saatossa? Pukeuduitko pitsiin Mustan pitsin yönä? Rakastuitko Mustan pitsin yönä? Saiko Pitsiviikko sinut innostumaan nypläyksestä? Millaista on elää Pitsiviikon keskellä?  Millainen on sinun Pitsiviikkosi?

Kerätyt muistot talletetaan Rauman museon kokoelmiin ja niitä voidaan hyödyntää myös Pitsiviikon viestinnässä. Vuonna 2021 Pitsiviikon aikana Rauman museon Vanhalla Raatihuoneella on nähtävillä näyttely Pitsiviikon taipaleesta, jossa nyt kerätty aineisto tulee esiin. Tutustu käyttöohjeisiin ja vinkkeihin täällä. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa aineistosi Rauman museon toimistoon osoitteeseen Kauppakatu 24, Rauma.

Ennen kuin aloitat:

  1. Pyydä lupa kuvaajalta ja kuvissa olijoilta.
  2. Mieti! Annat museolle oikeuden  säilyttää ja käyttää muistojasi.  Älä kirjoita tai tallenna mitään, mitä et halua antaa museolle. Lisätietoja kohtaan voit kirjoittaa, mikäli haluat rajoittaa muistojesi käyttöä. Jos et halua muistosi jäävän näkyviin verkkosivuille, voit myös valita, että se tallentuu ainoastaan museon nähtäväksi.
  3. Skannaa valokuvasi. Kuva tulee olla sähköisessä muodossa jpg-tiedostona. Voit myös toimittaa valokuvat museon toimistoon.
  4. Voit liittää myös äänitiedoston tai videon.

Vinkki! Kirjoita pitkät tarinat etukäteen esim. Wordilla. Sieltä teksti on kätevä kopioida tänne.

 

Lisätietoja antavat:

museoamanuenssi Minna-Liisa Salonsaari,
puh.  044 793 3526, minna-liisa.salonsaari@nullrauma.fi

Vastaava kulttuurituottaja Leila Stenfors
Puh. 044 793 3041, leila.stenfors@nullrauma.fi

Muistot

Suodata

Järjestä

Aakkosittain

Luetuimmat

Kommentoiduimmat

Uusimmat

Vanhimmat

Näytä kaikki muistot < >