Kerro
museolle

Raumalainen laivanrakennus

Rauman merimuseo 27.09.2013 - 31.12.2014 4

Tervetuloa kertomaan muistojasi tai jakamaan kuviasi raumalaisesta laivanrakennuksesta Rauman merimuseolle!

Raumalainen laivanrakennus on murroksessa. Näyttää mahdolliselta, että vuosisatainen laivojen rakennuksen perinne Raumalla päättyy. Siksi on tärkeää tallentaa tietoja sen vaikutuksesta ihmisten arkipäivään sekä nykyhetkenä että aikaisemminkin.

Oletko töissä tai ollut töissä Rauman telakoilla? Onko perheenjäsenesi, sukulaisesi tai tuttavasi työskennellyt siellä? Onko telakka vaikuttanut muuten elämääsi? Jos sinulla on valokuvia, videoita tai muistoja liittyen Rauman telakkaan, voit jakaa ne täällä. Tallennukseen kelpaavat niin suuret kuin pienetkin tarinat, sekä omakohtaiset kokemukset että muilta kuullut.

Ennen kuin aloitat:

  • Pyydä lupa kuvaajalta ja kuvissa olijoilta.
  • Mieti! Annat museolle oikeuden  säilyttää ja käyttää muistojasi.  Älä kirjoita tai tallenna mitään, mitä et halua antaa museolle.
  • Skannaa valokuvasi. Kuva tulee olla sähköisessä muodossa jpg-tiedostona. Voit myös toimittaa valokuvat museon toimistoon.

Vinkki! Kirjoita pitkät tarinat etukäteen esim. Wordilla. Sieltä teksti on kätevä kopioida tänne.

Kiitos osallistumisestasi!

Raumalaisen laivanrakennuksen muistoja kerää Rauman merimuseo. Tarkoituksena on tallentaa aiheeseen liittyvää muistitietoa museon kokoelmiin. Lisätietoja ja ohjeita antaa amanuenssi Mikko Aho, puh. 050 407 7080 tai aho(at)rmm.fi. Jos haluat kertoa tarinasi paperilla, lähetä se osoitteeseen:

Rauman merimuseo
Mikko Aho
Kalliokatu 34
26100 RAUMA

Muistot

Suodata

Järjestä

Aakkosittain

Luetuimmat

Kommentoiduimmat

Uusimmat

Vanhimmat

Näytä kaikki muistot < >