Kerro
museolle

Takaisin Pori Jazz 50 vuotta -muisteluun

Sunnuntaipäivän ruokailu

Pori Jazz 50 vuotta Anonyymi 29.9.2014 1

Olin 70-luvun alussa kahden kaverini kanssa Jazzeissa. Telttamme oli Kirjurinluotoa vastapäisellä leirintäalueella. Rahaa oli vähän ja olimme päättäneet syödä vasta sunnuntaina ennen junan lähtöä Helsinkiin. Perjantaista lähtien ravintonamme oli oikeastaan vain satunnaisia suupaloja lukuunottamatta vain valkoviini.
Sunnuntai iltapäivänä menimme johonkin ravintolaan lähellä rautatieasemaa. Itse otin wienerleikkeen kun sen sai nopeammin ja kaverini tilasivat listalta jotain muuta. Tarjoilija toi leikkeen ja tuopin olutta. Kerkesin syömään leikkeeni ennen kuin kaverini saivat annoksensa ja nostin lautasen viereiselle pöydälle jolla oli muitakin lautasia. Hetken pästä tarjoilija toi kaverini ruoka-annokset, vilkaisi minuun ja sanoi että "ai niin, sulle se wienerleike" ja pyörähti ympäri ja meni keittiöön. Kaikki tapahtui niin nopeasti etten kerinnyt mitään reagoida. Muutaman minuutin kuluttua toi wienerleikkeen pöydälleni ja kääntyi pois. Kahden wienerleikkeen jälkeen olo oli varsin kylläinen.
Valokuviani voi tarvittaessa hakea täältä. Hakukenttään lainausmerkkeihin Pori jazz. Haulla Pori löytää paljon mielenkiintoisia kuvia.
https://www.kuvakokoelmat.fi/


1 kommenttia

Jätä kommentti
Satakunnan Museo 21.10.201410:11

Kiitos muistoistasi!
Vahvan muistijäljen on kylläinen vatsa jättänyt. Nälkäkin taisi olla aikamoinen, kun vatsasi veti vielä mainiosti toisenkin annoksen. Mainio muisto!
Mitä muistat hengailusta Kirjurinluodolla tai teltta-asumisesta ja olosuhteista?
Mahtavaa, valokuvissasi oli myös kuvissa esiintyvien henkilöiden nimet. Äänimiehen kuva edustaa ahkeraa joukkoa, jota ei suuremmin ole kuvattu.
P.s. Linkki korjattiin heti palautteesi jälkeen. Kiitos huomiostasi.

Jätä kommentti

Kirjoita uusi kommentti