Kerro
museolle

Pori Jazz 50 vuotta

Satakunnan Museo 16.09.2014 - 31.12.2015 64

Satakunnan Museo kerää yleisön Pori Jazz -aiheisia muistoja. Muistoja ja valokuvia kerätään museon kokoelmiin ja myös juhlavuotta varten.

Minkälaisen muiston sinä haluaisit jakaa ja tallettaa? Millaisia alkuaikojen jazzfestivaalit olivat? Miten festivaalit ovat muuttuneet vuosien varrella? Mitä sinun jazzperinteisiisi kuuluu? Miten piknikkorisi sisältö on muuttunut? Entä jazzseurueesi, millaisella joukolla vietätte jazzeja? Entä miltä Porin kaupunki näyttää Pori Jazzien aikaan? Miten jazzit ovat muuttaneet ja muuttavat kesäistä Poria?

Onko sinulla aiheeseen liittyviä valokuvia tai videoita? Kerro muistosi ja käy katsomassa muiden muistoja. Valokuvia lisätään vuoden mittaan, joten muistoja kannattaa tulla lukemaan ja lisäämään useamman kerran.

Satakunnan Museo kerää ja tallentaa Pori Jazz -aiheisia muistoja museon kokoelmiin. Keräys on avoinna joulukuun 2015 loppuun. Lisätietoja ja ohjeita antaa projektitutkija Riikka Kaivola-Häyry, puh. 044-701 8523 tai riikka.kaivola-hayry(at)pori.fi. Jos haluat kertoa tarinasi paperilla, lähetä se osoitteeseen:

Satakunnan Museo
Riikka Kaivola-Häyry
Hallituskatu 11
28100 Pori

Kiitos muistostasi!

 

Muistot

Suodata

Järjestä

Aakkosittain

Luetuimmat

Kommentoiduimmat

Uusimmat

Vanhimmat

Näytä kaikki muistot < >