Kerro
museolle

Takaisin Pori Jazz 50 vuotta -muisteluun

Ensimmäisen kerran Porin Jazzeilla

Pori Jazz 50 vuotta Anonyymi 10.3.2015 0

Oli vuosi 1970, ja minä olin 17. Olin ensimmäistä kertaa Kirjurinluodolla Porin Jazzeilla. Konsettia kuuntelimme istumalla lavan lähettyvillä nurmikolla.
Konsertin jälkeen väkeä jäi Kirjuriin, ja kokoonnuttiin pullovuoren ympärille. Joku soitti kitaraa ja lauloimme yhdessä. Tapasin myös ensimmäisen poikaystäväni silloin.
Porin jazzeilla olen käynyt sen jälkeen miltei vuosittain. Jazz viikonloppuna ystäviäni ympäri Suomen kokoontui lapsuuskotiini, josta sitten lähdimme konsetiin Kirjuriin.
Porin jatseista on tullut meille kesän huippuhetki, jolloin tapaan ystäviäni ja sukulaisia. Viime vuosi oli meille kaikille suuri pettymys, kun osa nuorimmista jäi aidan taakse, koska melkein koko Areenan alueesta oli tehty anniskelualue.Nuoriso ihmetteli tätä uutta järjestelyä meidän kanssamme. ja sanoivat, että he eivät varmasti ensi vuonna tule jatseille. Ja minäkin mietin miksi näin tehtiin, ja hienot ja tunnelmalliset piknik konsertit lopetettiin.
Syynä ei ainakaan voi olla järjestyshäiriöt. Kaipaan sitä ihanaa piknik tunnelmaa, jolloin ihmisiä ei erotettu eri karsinoihin niin kuin tehtiin viime kesänä.


0 kommenttia

Jätä kommentti

Jätä kommentti

Kirjoita uusi kommentti