Kerro
museolle

Takaisin Pori Jazz 50 vuotta -muisteluun

Sateinen jazzkesä 1977

Ohjelma 1977 Muistoja Esiintyjät 1977 Ohjelman mainos Oikea pukeutuminen 16.7 lavalla mm. Art Blakey Yleisöä Suojavarustus Viileää villapaidoissa Aamulla aurinkoista Luontoa Lavalla ehkä Wallace Davenport New Orleans Jazz Band Aamukahvia sunnuntaiaamuna

Asuimme Ruotsissa, mutta olimme suomalaisten ystävien kanssa päättäneet lähteä Poriin jazzia kuuntelemaan, olihan siellä tasokkaita esiintyjiä. Yöpyminen oli leirintäalueella. Ilmeisesti etukäteen oli luvattu viileää ilmaa, joten olimme varustautuneet sekä villatakein että sadevarustein. Kunnon jazzystäväähän ei sade haittaa, jos on oikeat varusteet.
Siellä sitten kuuntelimme tasokkaita esiintyjiä, jotka palelivat Suomen kesässä ja jotkut jopa vilustuivatkin.Jälkikäteen olen lukenut, että sen vuoden jazzit olivat taloudellinen katastrofi ja sen kyllä ymmärtää.
Sen vuoden ohjelmistovihkonen oli tarttunut mukaan ja on tallella vieläkin. Ja valokuviakin tuli otetuksi muutamia, vaikka niiden laatu ei häikäise. Mutta siellä käynti ei kaduttanut, huumorilla selvittiin.
Ja oli mitä muistella kotona Ruotsissa.


0 kommenttia

Jätä kommentti

Jätä kommentti

Kirjoita uusi kommentti